go-with-golazo

AA Drink Spartacus Run lokt zondag meer dan 7000 waaghalzen naar De Schorre voor grootste obstakelrun van België

Golazo
Golazo

De AA Drink Spartacus Run is zondag aan zijn elfde editie toe en mag zich al jaar en dag de grootste obstakelrun van België noemen. Zondag komen andermaal meer dan 7000 waaghalzen naar Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom voor een uitdagende maar bovenal plezierige hindernissenloop van 10, 5 of 3 km. Online inschrijven kan nog tot en met zaterdag.

30 hindernissen bedwingen op een parcours van 10 km. Dat is zondag de ultieme uitdaging in de AA Drink Spartacus Run. Doorzettingsvermogen, teamspirit en plezier zijn de sleutelwoorden. Het parcours is een mooie mix van gekende en gloednieuwe obstakels. Swinging Is Not A Crime en Angelsfalls 2.0 zijn de welluidende namen van de hindernissen die dit jaar de apotheose van het heroïsche parcours vormen.

Naast de traditionele AA Drink Spartacus Run van 10 km is er ook een parcours van 5 km met 20 obstakels en de AA Drink Spartacus Family Run, een aangepast parcours van 3 km met 13 obstakels voor deelnemers van 6 tot 12 jaar. Uiteraard zijn ook supporters zondag meer dan welkom in Boom. Zij kunnen het spektakel in De Schorre vanop de eerste rij meemaken en zich schor schreeuwen om hun geliefden naar de eindmeet te stuwen.

Deel dit bericht