Bereikbaarheid

Met de auto

De parkings van de Spartacus Run liggen tussen de E19 en de A12 en zijn via beide snelwegen makkelijk bereikbaar. Rij NIET naar De Schorre, daar zijn geen parkeerplaatsen beschikbaar.

Via de A12:

  • Gratis parking voor deelnemers en toeschouwers in de Molenstraat in Boom (parking De Klamp). Neem op de A12 afrit 9 Boom en volg de Spartacus Series pijlen naar de parking.

Via de E19

  • Gratis parking voor deelnemers en bezoekers in de Kapelstraat in Terhagen (parking ASC). Neem op de E19 afrit 8 Rumst en volg de Spartacus Series pijlen naar de parking.


OPGELET!
In de onmiddellijke omgeving van De Schorre zijn een aantal straten afgesloten voor het verkeer. Gebruik daarom GEEN GPS in Boom, maar volg de pijlen naar de parking.

Maak gebruik van de gratis bezoekersparkings en ga NIET in de straten rond De Schorre parkeren. Zo beperk je de hinder voor de omwonenden en blijven deze straten vrij voor hulpdiensten en het openbaar vervoer. Opgelet! Er geldt een nultolerantie voor foutparkeren, de politie zal verbaliseren en indien nodig voertuigen laten wegslepen!

Vertrek op tijd!
De parkings bevinden zich op wandelafstand van De Schorre. Hou rekening met een half uurtje extra reistijd.

Kom je in groep met een bus? Dan kan je naar de hoofdingang van De Schorre rijden, Schommelei 1, 2850 Boom.

Met de fiets

Voor fietsers is er een fietsenstalling aan de hoofdingang van De Schorre op de Schommelei in Boom. De Schorre is goed bereikbaar met de fiets. Zoek je een rustige en veilige fietsroute? Maak dan gebruik van het knooppuntennetwerk.

Met de trein

Boom ligt op de lijn Antwerpen – Puurs. Het station van Boom ligt op 1,7 km (ca. 25 minuten) wandelen van De Schorre. Vanaf het station van Boom kun je bus 182 richting Antwerpen nemen tot aan de halte ‘De Schorre’ of bus 295 richting Antwerpen tot aan de halte ‘Schorre’.

Met de bus

Er stoppen verschillende bussen aan De Schorre die vertrekken vanuit Mechelen en Antwerpen.

De halte ‘Boom De Schorre’ bevindt zich aan de hoofdingang van het domein De Schorre.

Hier stoppen de volgende buslijnen:

  • Lijn 182 (Boom – Aartselaar – Antwerpen Groenplaats)
  • Lijn 295 (Boom – Reet – Niel – Antwerpen)
  • Lijn 500 (Mechelen – Rumst – Boom – Antwerpen)

Op www.delijn.be vind je de dienstregelingen en kun je een persoonlijke reisroute uitstippelen.