Gezien op TV

Vanaf maandag 27 juni start het TV-programma ‘Spartacus Run’ bij VTM. 24 BV’s gaan een bikkelharde strijd aan, wekelijks van maandag tot donderdag. O.a. Laura Tesoro, Average Rob en Sammy Mahdi leggen een parcours af met 10 spectaculaire (en voor jullie ongetwijfeld bekende) hindernissen. Met Michel Wuyts als commentator en Andy Peelman als vliegende reporter!

AA Drink Spartacus Run – 11th edition!

In 2023 maakt De Schorre zich klaar voor de 11de editie van de AA Drink Spartacus Run! Op zondag 15 oktober is de grootste obstakelrun van België er voor alle leeftijden. Naast de traditionele AA Drink Spartacus Run van 5 km en 10 km is er ook de AA Drink Spartacus Family Run (3 km).

Op het parcours van 5 km en de 10 km moet je respectievelijk zo’n 20 en 25 hindernissen overwinnen. Alleen of met de hulp van vrienden, aan de finish is iedereen Spartacus! Een aangepast parcours van 3 km is er voor de jongste deelnemers, van 6 tot 12 jaar.

DAGEN
UUR
MIN
SEC

Laatste tips!

Zondag sta jij aan de start van de AA Drink Spartacus Run. Lees zeker onderstaande tips & tricks goed door, ze brengen je alvast een

Uitslagen

Praktische info

Afstanden

Video

Foto's van vorige edities