16.10.2022

Gezien op TV

Vanaf maandag 27 juni start het TV-programma ‘Spartacus Run’ bij VTM. 24 BV’s gaan een bikkelharde strijd aan, wekelijks van maandag tot donderdag. O.a. Laura Tesoro, Average Rob en Sammy Mahdi leggen een parcours af met 10 spectaculaire (en voor jullie ongetwijfeld bekende) hindernissen. Met Michel Wuyts als commentator en Andy Peelman als vliegende reporter!

AA Drink Spartacus Run - new date !

Onze obstacle runners zullen dit jaar iets langer geduld moeten hebben. De AA Drink Spartacus Run die initieel op 1 mei gepland stond, zal op zondag 16 oktober georganiseerd worden. Reden van de verschuiving is gelukkig goed nieuws: Spartacus krijgt immers een vervolg op tv!

Op het parcours van 10 km moet je zo’n 25 hindernissen overwinnen. Alleen of met de hulp van vrienden, aan de finish is iedereen Spartacus! Ook de AA Drink Spartacus Family Run is opnieuw van de partij. Een aangepast parcours van 3 km voor de jongste deelnemers, van 6 tot 12 jaar.

Mag het wat meer zijn dan de Family Run maar ben je nét te jong voor de Spartacus Run? AA Drink Young Spartacus is er voor alle obstacle runners in wording, van 12 tot 16 jaar. Test je kracht, snelheid en volharding op een parcours van 5 km!

DAGEN
UUR
MIN
SEC

Spartacus Run: nu is het aan jou!

Vier weken lang streden tal van BV’s op VTM om de titel van Spartacus. Uiteindelijk was Christopher Timmerman de strafste in de finale tegen Francesco

Teaser 2022

Video afspelen

Foto's van vorige edities