go-with-golazo

Laatste tips!

Spartacus-23-Tips

Zondag sta jij aan de start van de AA Drink Spartacus Run. Lees zeker onderstaande tips & tricks goed door, ze brengen je alvast een stapje dichter bij de finish.

 1. Starten in waves, hoe werkt het juist?
  Afhankelijk van je gekozen afstand start jouw Spartacus Run in de voor- of namiddag.
    – 10 km + timing: start in waves tussen 09u en 10u30
    – 10 km: start in waves tussen 10u40 en 15u
    – 5 km: start in waves tussen 13u en 15u
    – 3 km: start in waves tussen 9u en 12u30
  Met je toegewezen wave kan je steeds in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. Heb je gekozen voor een deelname met timing? Dan kan je niet meer starten na 11u. Indien je later start zal je tijd niet meer geregistreerd worden.
 2. Kom op tijd en check de bereikbaarheidsinfo!
  Vermijd wachtrijen en kom op tijd naar Boom! Om extra verkeershinder te vermijden, dringen we erop aan om rekening te houden met onze bereikbaarheidsinfo.
 3. Haal je startnummer af op basis van je bevestigingsmail en/of je identiteitskaart.
  Op vertoon van je bevestigingsmail of e-ticket ontvang je een polsbandje met hierop je startnummer en uur. Lopers die gekozen hebben voor een deelname met timing ontvangen ook een enkelband met chip.
  Mail vergeten of niet ontvangen? Dan vragen we je om je identiteitskaart voor te leggen. Je startnummer en startuur kan je hier opzoeken.
 4. Vergeet je polsbandje niet!
  Enkel met het polsbandje met je startnummer om je pols word je toegelaten in je startbox.
 5. Wil je het startnummer van iemand anders overnemen?
  Dat kan! Meld dit zeker aan de organisatie! Zo ben je helemaal in orde met de verzekering. Dit kan de dag zelf aan de helpdesk, een naamswissel kost €5.
 6. Spartacus Series Merchandising
  Deel je deelname aan de AA Drink Spartacus Run met de wereld en koop jouw ultieme Spartacus Series accessoire! Je vindt er o.a. de nieuwe hoodie, nieuwe T-shirt & de nieuwe petten. Dé perfecte aanvulling voor jouw collectie.
 7. Ongeval of blessure onderweg?
  Aan elke hindernis staan medewerkers van de organisatie. Ze zijn te herkennen aan hun felblauwe CREW-T-shirt. Heb je je onderweg geblesseerd of heb je een ongeval zien gebeuren, waarschuw dan één van onze medewerkers, zodat zij het nodige kunnen doen.
 8. Hoogtevrees? Gebruik de chicken lane!
  Bij een aantal obstakels hebben we een alternatieve route voorzien zodat de deelnemers die de obstakels om één of andere reden niet kunnen afleggen, toch verder kunnen.
 9. Wat draagt een echte Spartacus?
  Dit is wat wij zouden aantrekken: een oude aansluitende loopbroek of -short, een loopshirt en stevige (oude) loopschoenen. Handschoenen zijn ter bescherming zeker geen overbodige luxe. Maar een opvallende ludieke outfit kan en mag natuurlijk ook altijd! Belangrijk: Neem zeker droge kleren mee voor nadien.
 10. Een echte Spartacus wast zich niet of toch?
  Na de aankomst nat en vuil? Spoel je dan snel af met water in de men of women wash. Of trek gewoon snel wat droge en warme kleren aan en kom nagenieten aan de finish met een hapje en een drankje.
 11. Opbergruimte sporttassenJe kan je sporttas tijdens het evenement vrijblijvend achterlaten aan de voorziene opbergruimte. Let op!: vanaf dit jaar hanteren we een nieuwe werkwijze. Aan de ingang van de opbergruimte ontvang je 2 polsbandjes met eenzelfde uniek nummer. Bevestig één bandje aan je sporttas en het andere rond je pols. Vervolgens plaats je zelf je sporttas in de opbergruimte / tent. Na je deelname kan je je sporttas terug ophalen. Aan de uitgang van de opbergruimte wordt het nummer rond je pols en je sporttas gecontroleerd. Enkel als deze nummers identiek zijn mag je de sporttas effectief meenemen.De organisatie zal de nodige veiligheidsmaatregelen nemen om de ruimte zo goed mogelijk te bewaken, doch gebruik ervan is op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke schade, verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen.

Tot zondag!

Deel dit bericht