go-with-golazo

AA Drink Spartacus Run in Boom verschuift naar het najaar

Spartacus-Date-News

Onze obstacle runners zullen dit jaar iets langer geduld moeten hebben. De AA Drink Spartacus Run die initieel op 1 mei gepland stond, zal op zondag 16 oktober georganiseerd worden. Reden van de verschuiving is gelukkig goed nieuws: Spartacus krijgt immers een vervolg op tv!

De Spartacus Run viert dit jaar zijn tiende verjaardag! We zien als organisator in het concept van het evenement al langer mogelijkheden voor een tv-programma. In samenwerking met productiehuis Bargoens is dat plan nu werkelijkheid geworden. In juli zal de eerste tv-editie van Spartacus op vtm te zien zijn en ontdekken we wie dé Vlaamse Spartacus wordt…

Het enige nadeel van de timing voor de uitzending van het programma? De voorbereidingen voor de opnames moeten tijdens de productieperiode van de Spartacus Run in Boom gebeuren. Het is onbegonnen werk, zowel voor onze vaste crew achter de Spartacus Run als voor het gebruik van de obstakels en andere middelen, om de twee te laten samenvallen. En dus hebben we beslist om het evenement in Boom te verschuiven naar zondag 16 oktober.

Wie zich al heeft ingeschreven zal kunnen kiezen of hij of zij kan en wil deelnemen op 16 oktober of liever terugbetaald wordt. Alle deelnemers ontvangen volgende week een mail met verdere instructies. Was je ingeschreven via een groep? Dan ontvangt ENKEL de groepsverantwoordelijke een gelijkaardige mail. Wie zich nog niet had ingeschreven, kan dat vanaf nu wel doen, uiteraard voor de editie op 16 oktober!

Deel dit bericht